Барселона се класира за осминафиналите в турнира за Купата на Краля,

...
Барселона се класира за осминафиналите в турнира за Купата на Краля,
Коментари Харесай

Барселона си усложни задачата, но все пак продължава напред за Купата на краля

Барселона се класира за осминафиналите в шампионата за Купата на Краля, откакто победи мъчно четвъртодивизионния Барбастро с 3:2 като посетител. Точни за каталунците бяха Фермин Лопес, Рафиня и Роберт Левандовски от дузпа.

Още в седмата минута Барса можеше да излезе напред в резултата, откакто Рафиня стреля от границата на наказателното поле, само че топката прелетя малко над вратата.

В 19-ата минута каталунците въпреки всичко поведоха, откакто бразилското дясно крило откри Фермин Лопес, а младият полузащитник от близка отдалеченост не остави шансове на стража на Барбастро - 0:1.

В 35-ата минута Жоао Феликс стреля от директен свободен удар и насочи топката към долния десен ъгъл, само че Арнау Фабрега направи запаметяващо се избавяне.

Седем минути по-късно гол на португалеца с глава бе противоречиво анулиран поради засада, само че заради неналичието на ВАР обстановката нямаше по какъв начин да бъде прегледана.

В 51-вата минута Барселона осъществя второ попадение, откакто Ектор Форт центрира към Рафиня, който засече в мрежата за 2:0.

Час игра след началото Барбастро върна едно попадение. След центриране от корнер се стигна до безредие в наказателното поле, Хайме смъкна с глава за Адриа де Меса, който от близка отдалеченост не сгреши - 1:2.

В 80-ата минута домакините бяха покрай изравнително попадение, откакто Исраел Гарсия скочи и засече центриране с глава, само че топката мина малко около левия непряк дирек.

В 88-ата минута Роберт Левандовски повиши на 3:1 в интерес на Барселона, откакто осъществя невъзмутимо дузпа, отсъдена за игра с ръка на Хавито.

В добавеното време на мача се стигна до нов 11-метров углавен удар, само че този път в интерес на домакините, откакто Фермин Лопес извърши нарушаване в наказателното поле. Марк Прат означи втори гол за Барбастро, само че той не бе задоволителен и Барселона продължи напред.

В различен мач за Купата на Краля, игран по същото време, елитният Реал Сосиедад победи третодивизионния Малага с минималното 1:0 на " Ла Росаледа ". Единственото попадение в срещата се случи в 49-ата минута, когато Ейнар Галилеа си означи автогол.
 Шави: Гюндоган е доста значим за Барселона
Шави: Гюндоган е доста значим за Барселона

Той е от играчите, които носят характерността на нашия тим, споделя треньорът на каталунците
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР